Piątek:  1.10.21

Zupa:   Pomidorowa z makaronem.

Danie II:  Ziemniaki. Jajko w sosie koperkowym. Marchewka z groszkiem.

Owoc. Kompot.

Poniedziałek:   4.10.21

Zupa:  Kapuśniak.    1,3,9,

Danie II:  Spaghetti z mięsem. Owoc. Kompot.

Wtorek:   5.10.21

Zupa:   Pomidorowa z ryżem.     1,3,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Kotlety z curry. Mizeria ze śmietaną. Kompot.

Środa:  6.10.21

Zupa:     Ziemniaczano – porowa.

Danie II:  Ryż. Boef strogonow. Owoc. Kompot.

Czwartek:  7.10.21

Zupa:    Zupa z makaronem.      1,3,9

Danie II:   Ziemniaki. Bitki wieprzowe. Kapusta kiszona zasmażana. Kompot.

Piątek:  8.10.21

Zupa:    Cebulowa z grzankami.   1,4,7,9

Danie II:  Ziemniaki. Kostka łosoś. Marchewka z jabłkiem. Herbata z cytryną.

 

Poniedziałek:   11.10.21

Zupa:   Żurek z ziemniakami. 1,3,7,9

Danie II:  Zapiekanka z makaronem i mięsem. Owoc. Kompot.

Wtorek:   12.10.21

Zupa:  Zupa z makaronem.    1,3,7,9

Danie II:  Kluski śląskie. Rolada wieprzowa. Kapusta czerwona z jabłkiem. Kompot.

Środa:  13.10.21

Zupa:     Ogórkowa z ziemniakami.  1,7,9

Danie II:  Ryż. Potrawka drobiowa. Mix sałat w sosie winegret. Kompot.

Czwartek:  14.10.21

Zupa:    Dzień wolny od zajęć dydaktycznych

Danie II:

Piątek:  15.10.21

Zupa:    Fasolowa z ziemniakami.    1,7,9,12

Danie II:  Makaron z twarogiem. Koktajl owocowy. Sok.

Poniedziałek:    18.10.21

Zupa:   Fasolowa z ziemniakami i kiełbasą.

Danie II:  Kluski na parze z jogurtem owocowym. Owoc. Sok.

Wtorek:   19.10.21

Zupa:   Zupa z ryżem.

Danie II: Ziemniaki. Kotlet drobiowy. Marchewka z groszkiem. Kompot.

Środa:  20.10.21

Zupa:     Ziemniaczano – porowa.

Danie II:  Ryż. Lecho. Owoc. Kompot.

Czwartek:  21.10.21

Zupa:    Kalafiorowa z ziemniakami.

Danie II:   Kasza. Pieczeń z szynki wieprzowej. Buraki z jabłkiem. Kompot.

Piątek:  22.10.21

Zupa:    Zupa z lanym ciastem.

Danie II:  Ziemniaki. Łosoś z piekarnika. Surówka z kapusty kiszonej. Herbata z cytryna.

 

Przygotowane dania mogą zawierać śladowe ilości alergenów: lista alergenów znajduje się na tablicy ogłoszeń i stronie internetowej naszej szkoły.

Jadłospis układany jest z dwutygodniowym wyprzedzeniem, w związku z tym mogą w nim zachodzić zmiany wynikające z przyczyn niezależnych od nas.

LISTA ALERGENÓW

1.  zboża zawierające gluten

2.  skorupiaki i produkty pochodne

3. jaja i produkty pochodne

4.  ryby i produkty pochodne

5. orzeszki ziemne (arachidowe ) i produkty pochodne

6.  soja i produkty pochodne

7. mleko i produkty pochodne ( łącznie z laktozą )

8.  orzechy

9.  seler i produkty pochodne

10.  gorczyca i produkty pochodne

11.  nasiona sezamu i produkty pochodne

12. groch, fasola,soczewica

13. dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia, lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców

 

SEKRETARIAT

Godziny pracy:
godz 7.30 – 15.30

DYREKTOR

Przyjmuje rodziców
w sprawie skarg i wniosków:
po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu
oraz w miarę możliwości w godzinach urzędowania placówki

ZASADY REKRUTACJI

Szukasz informacji o stypendiach? A może o ciekawych konkursach lub grantach?

StatPress

Ilość odwiedzin dzisiaj: 13
Ilość wszystkich odwiedzin: 139522